tiistai 25. marraskuuta 2014

No name meksikon pallerot

Thaimaassa on tullut syötyä No name palleroisia. Tossa taannoin törmäsin, että meksikossa on myös samanlaisia friiteerattuja meksikon palleroita tai sitten tämä on tex mexiä ameriikan suunnalta, mutta niin tai näin niin tulipahan tehtyä ja saa tehdä uudestaankin, sillä kyllä maistui. Tehtiin yks vkl aamupalaksi, noh, aika tuhteja, mutta sopis hyvin alkupalaks tai leffamättöilyksi. Sitten näiden kanssa joko salsaa, creme fraisea tai jotain muuta kastiketta.


No name meksikon pallerot

2½ dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodajauhetta
suolaa
3 kpl kanamunia
1 dl maitoa
6 viipaletta cheddarjuustoja hienonnettuna
½ prk maissia valutettuna
½-1 kpl punainen paprika hienonnettuna
1-2 kpl kevätsipulia hienonnettuna
1-2 kpl jalapenoja hienonnettuna
½ pnt korianteria hienonnettuna
1 kpl avokado kuutioituna

Lisäksi: rypsiöljyä

Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe, sooda ja suola. Lisää sekoittaen kananmunat, maito, juusto, maissit, sipuli, paprikat, jalapenot ja korianteri. Lisää lopuksi varovasti avokadokuutiot sekoittaen. Kuumenna öljy kattilassa. Nostele ruokalusikalla köntti löysää taikinaa poreilevaan öljyyn ja paista kullan ruskeiksi ja tasakypsiksi käännellen muutaman minuutin. Älä ahnehdi, vaan paista 2-3 palleroa kerrallaan. Öljy on sopivaa kunnes taikina ei jämähdä pohjaan vaan pysyy koko ajan ns. pinnalla. Nostele reikäkauhalla lautaselle missä on talouspaperia pohjalla. Tarjoile kuumina kastikkeiden tai dippien kanssa!

2 kommenttia:

  1. Kuinka monelle meksikon pallerot on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Noista syö NOIN 4 isompaan herkutteluun ja 8 pienempään herkutteluun!

      Poista