Lehtikaalispagetti
4:lle spagettia
Lehtikaalipesto:
lehtikaalinlehtiä
oliiviöjyä
2 kpl valkosipulinkynttä
2-3 rkl mantelilastuja paahdettuna
suolaa
mustapippuria
½ kpl sitruunanmehua
(Lisäksi: raastettua parmesaania tai fetaa)
Keitä spagettia runsaassa suolavedessä. Paahda kuivalla pannulla mantelilastut. Keitä minuutti valkosipulinkynsiä, niin niiden maku pehmenee. Laita kulhoon paahdetut lastut, valkosipulit, oliiviöljyä ja lehtikaalinlehtiä. Surauta esim. sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi tai jätä karkaksi, lisää sitruunamehu ja mausteet, sekoita kunnolla. Jos pesto on liian tököttiä, niin lisää tarvittaessa öljyä. Maista. Valuta spagetti ja sekoita pesto sekaan. Syö sellaisenaan tai tarjoile parmesanraasteen tai fetan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti