perjantai 3. elokuuta 2018

Helppo raparperipaistos


Tässä oon nyt saman viikon sisällä tehty kaksi erilaista raparperipaistosta. Kummatkin hieman erilaisia mutta kyllä tuo raparperi on vaan niin hyvää ja sopii moneen. Nämä ohjeet ovat kummatkin helppoja. Eri sokereilla ja siirapeilla saat uudenlaisia makuvivahteita, kannattaa kokeilla. Välillä sitä miettii miksi tehdä vaikeita jälkiruokia kun on tämmöistä ihanuuttakin olemassa. Nyt vaaan ruokapankkilaiset testaamaan kumpi resepti vie voiton tämä vai raparperipaistos?

Raparperipaistos

raparperia pilkottuna koura per syöjä
kaurahiutaleita 1-1½ dl per syöjä
sokeria maun mukaan
vaahterasiirappia maun mukaan
voita


Kuten ehkä huomasit tämän ohjeen määrät ovat hyvin suhteellisia. Kaikki raaka-aineet vaan uunivuokaan ja uunin keskitasolle 200 asteeseen. Sekoita välillä ja ripoittele hieman sokeria ja voinökäreitä jos on tarvetta. Raparperipaistos on valmista kunnes raparperi on mennyt pehmeäksi ja pinta saanut hieman väriä. Tarjoile vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti