Ikiväärikanaa kiinalaisittain
3 kpl kananfilettä ite suikaloituna tai kuutioituna
1 kpl sipulia hienonnettuna
3 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna
1 tl - 1 rkl inkivääriä raastettuna tai jauheena
chililastuja tai tuore chiliä maun mukaan
noin 1 dl soijaa
1 rkl hunajaa
kourallinen cashew -pähkinöitä
ananasta kuutioituna
seesamiöljyä
korianteria silputtuna
Lisäksi: jasmin riisiä
Laita wokkiin seesamiöljyä ja kuullota sipulit, inkivääri ja chililastut. Anna niiden hetken maustua, lisää kanasuikaleet ja paista lähes kypsiksi. Lisää soija, hunaja, pähkinät sekä ananas, sekoita hyvin. Lisää lähes lopussa silputtu korianteri, maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoile kuumana jasmin riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti