Sopii monien ruokien lisukkeeksi niin pihvien kuin 
patojen kanssa.
Uunitomaatit
4-6 suurehkoa tomaattiaruukku basillikaa
150g fetaa
oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
suolaa ja mustapippuria myllystä
Leikkaa tommaattien hattu pois ja kaiva pikkulusikalla 
tomaatinsiemenet ja hedelmäliha pois. Laita tomaatit uunin kestävään vuokaan. 
Täytä tomaatit fetalla. Valmista kastike eli murskaa valkosipulit lasiin, lisää 
suola ja pippuri oman maun mukaan, hienonna basillika ja lisää se lasiin. Lisää 
lopuksi oliiviöljyä niin paljon että basillikahakkelus "hukkuu" öljyn alle ja 
sekoita. Lusikoi kastiketta fetojen päälle, laita tomaattikansi paikoilleen ja 
kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti