PS. Ruokapankki voitti tällä ohjeella Rajamäen Etikan viikon kesäkisapalkinnon, ihan mahtavaa!
Tillikurkut
4 kpl kurkkuja kuorittuna
4 reilua rkl kreikkalaista- tai turkkilaistajogurttia
1 pnt tilliä silputtuna
1 rkl valkoista viinietikkaa tai riisiviinietikkaa
½ tl sokeria
suolaa
mustapippuria
1 pieni valkosipulin kynsi hienonnettuna
Kuori kurkut, halkaiset ne pituussuunnassa ja kaavi teelusikalla hedelmäliha sekä siemenet pois. Pilko paloiksi ja laita tarjoilukulhoon. Sekoita toisessa kulhossa loput aineet. Kaada kastikeseos kurkkujen päälle ja sekoita keskenään. Koristele tillillä.
laitetaanko nuo hedelmälihä ja siemenet mukaan
VastaaPoistaHei! En laittanut, ei tuu niin vetistä.
Poista