maanantai 22. kesäkuuta 2015

Grillattua ananasta... Nams!


Tehtiin juhannuksena Ruokapankin BBQ-siiderikanaa ja sen kanssa sitten näitä grillattuja ananaksia, sopikin täydellisesti yhteen. Nää ananakset sopii myös jälkkäriksi esim. vaniljajäden kanssa. Ohjeen taika-aineet ovat fariinisokeri ja kaneli, joilla saadaankin aikasta kiva maku, plus samalla karamellisoidaan ananaksen pintaa. Eli mitä enempi heität fariinisokeria mukaan niin sen rapeampi ja makeampi pinta.


Grillattu ananas

1 kpl ananasta
2-4 rkl fariinisokeria
2-4 tl kanelia

Eli leikkaa ananaksen kuori pois ja lohko pystysuunnassa sopivia lohkoja. Laita kannelliseen kulhoon ja viskaa sekaan muutama ruokalusikka fariinisokeria ja kanelia. Sekoita ja laita kansi kiinni. Anna maustua 30 minuuttia. Grillaa ja herkuttele!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä. Pitää kokeilla sekä jälkkärinä että kanan kanssa

    VastaaPoista