keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Jalapenosnack

Ihanaa, ihanaa ja vielä kerran ihanaa ja helvatun rasvasta, MUTTA ihanaa. Näitä voi popsia ihan näin pelkälleen tai sitten sopii mielettömän hyvin grillipihvin tai -kanan lisukkeeksi. Tuore jalapenoja ei meinaa löytyä kunnolla mistään, mutta K-Citymarket Tammistosta löytyy. Siellä on muutenkin hyvät tuore chili -valikoimat.

Mun lukihäiriöstä pieni maininta. Siis juu olen oikeasti lukihäiriöinen ja olen kuullut että jalapenot kirjoitetaan jalopenot :) No mikäs tässä, kyllä sen kaikki ymmärtää kirjaimesta viis. Eli siis jos joskus ihmettelette miten ihmeessä tolta Jiiltä puuttuu kirjaimia tai on peräti liikaa niin minulla on todettu jo lapsena lukihäiriö. Monta kirjainta sentäs saatu paikoilleen, mutta osaa en vaan näe ja kuule että olisi mitenkään oudosti kirjoitettu. Näillä mennään, eiks je!


Jalapenosnack

tuoreita jalapenoja halkaistuina
cheddaria viipaloituna
pekonia


Halkaise jalapenot. Ite en poista siemeniä, mutta voi poistaa jos haluaa. Sitten päälle kapeat siivut cheddaria ja kääri koko lysti pekoniin. Näin sitten niin monta kun tarvii ja asettele leivinpaperilla päällystetylle pellille. Paista n. 10-12 minuuttia 200 asteessa. Tai voit paistaa myös grillissä mutta laita esim. folioo alle, sillä juusto sulaa ja valuu pitkin grilliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti