keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Veitset.fi tarjoaa Ruokapankin lukijoille 10% alennuksen, lue lisää!

Sain testattavaksi Hyvinkääläiseltä veitsiyritykseltä Veitset.fi kolme eri hintaista kokkiveistä. Koon kanssa testailimme, ihailimme ja puntaroimme, mikä oli oma suosikki. Siinäpä ei oltu yhdenmukaisia ja niinhän me valittiin ihan eri veitset omiksi suosikeiksi. Niinhän se menee käytännössäkin, toinen tykkää pitkästä terästä, toinen pulleasta kahvasta, kolmas taakse tasapainotetusta jne.  Senkin tässä opin että veitsiä on niin vasureille kuin oikeakätisille, en tiennyt tuotakaan ennen. Koeveitset olivat kaikki oikeaan käteen ja ite olen vasuri, joten sekin vaikutti luultavasti suosikin valintaan, mene ja tiiä sitten. Leikkuuasentokin meni kokeilun myötä aivan uusiksi tai oikeastaan koko leikkaaminen sai uuden käänteen. Kummisetä joka tykkää veitsistä ja tietää veitsistä paljon näytti käsistä pitäen miten sitä veistä oikein pidetään kädessä, miten viilletään, leikataan, pilkotaan jne... Kiitos Rane The veitsimestari. Ostaessa 1-2 kunnon kokkiveistä, ei paljon kotikokki muuta tarvitsekaan. Muistathan ettei veistä laiteta tiskikoneeseen, sillä kuuma vesi ja tiskiaine pehmentää ja huonontaa ajan kanssa veitsen terää. Huuhtelu ja mahdollisesti tippa käsitiskiainetta riittää pesuun ja tämän jälkeen kuivaa veitsi keittiöpyyhkeeseen plus pidä veitset erillään toistaan esim. veitsitukin tai -telineen avulla.

Nyt kannattaa käyttää loistava tilaisuus ja hankkia itselle tai lahjaksi kunnon keittiöveitset, sillä Veitset.fi tarjoaa Ruokapankin lukijoille 10% alennuksen, kun tilaa alekoodilla ruokapankki.


HUOM! Alekoodin: ruokapankki lunastus verkkokaupan kassalla ennen tilauksen maksua, niin loppusummasta lähtee -10%. aleraja 30€ / tilaus.Veitset.fi yrityksen idealogia lyhykäisyydessään upposi minuun kuin veitsi voihin:
"Tarkoituksena Suomalaisen ruokakulttuurin edistäminen, alkuperäisten raaka-aineiden käyttäminen ja oikean itse tehdyn ruoanvalmistuksen eteenpäin vieminen.
Haluamme tuoda myös kotikeittiöihin parhaat välineet ruoanvalmistukseen. Veitsi on keittiön kuningas ja ylivoimaisesti käytetyin väline keittiössä.
Siitä syystä olemme niihin panostaneet ja ottaneet osan maailman parhaan hinta-laatusuhteen omaavista keittiöveitsistä valikoimaamme. Hyvällä veitsellä pärjää ruoanlaitossa pitkälle, se on korvaamaton ja paras kaverisi keittiössä.
Hyvä veitsi ei vielä välttämättä tee kokiksi, mutta tekeehän se ruoanlaitostasi huomattavasti helpompaa!" http://www.veitset.fi/

Ulkonäöllisesti voiton vei ehdottomasti Japanilainen Ran Santoku -kokkiveitsi ja tämä oli Koon oma suosikki.


Japanilainen Mac -kokkiyleisveitsi oli mun ehdoton suosikki. Veitsi oli hyvässä tasapainossa ja tykkäsin kärjen pyöreydestä.


Sveitsiläinen Victorinox -kokkiveitsi on hyvä perusveitsi ja hyvä hinta-laatusuhde. Mulle veitsi oli hiukka liian ison oloinen, mutta miehen käteen sopi paremmin. En lähe sanomaan että tämä vain miehille, makuasioita.

2 kommenttia:

  1. Mistä saa veitsitunkkeja ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi tarkoitin veitsitukkia tai -telinettä, kirjoitusvirhe. Ja niitäkin saa http://www.veitset.fi/veitsitukit-magneetit-c-49.html Muista käyttää ruokapankki alekoodia niin saat -10% alennusta :)

      Poista