keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tankoparsatahna

Tein vapuksi tätä tankoparsatahnaa ja syötiin leivän kanssa, mutta musta tuntuu että toimis parhaiten pastan seassa tai salaatin kanssa.


Tankoparsatahna

nippu vihreitä parsoja
kourallinen pekaanipähkinöitä
1 ruukku basilikaa
1 ruukku persiljaa
1 kpl valkosipulinkynttä
½ kpl sitruunan mehua
1 dl parmesanraastetta
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria


Aloita kuorimalla parsat kevyesti. Poikkase puinen kantaosa. Pätki ja keitä 1½ minuuttia suolavedessä. Nosta parsapalat jääkylmään veteen niin nämä eivät tummu. Laita tehosekoittimeen parsat sekä kaikki muutkin aineet. Surauta karkeaksi tahnaksi. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita tai öljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti