maanantai 25. huhtikuuta 2016

Raikas sitruunasmoothie

Raikasta, maukasta ja ihanaa sitruunasmoothieta, sillä starttasin lauantai aamun. Yksinkertaista, jälleen, mutta musta kiva välipala tai aamupala. Niin, miksi en olekkaan päivitellyt niin nopiaa tahtia kuin ennen. Tähän on yksinkertainen syy, sillä mennä päräytin ostaa veljen vaimon kanssa vaateliikkeen järvenpäästä. Lucindan. Mulla vaihtui työt totaalisesti, ihan mahtavaa. Vähän tientenkin aluksi rankkaa ku saa kaiken vörkkii kunnolla. Tulen yrittäjäperheestä ja tosiaan mulla ei ollut itsellä edes muita ajatuksia kuin olla yrittäjä ja tässähän sitä sitten ollaan.

Moni on sanonut että hei nyt olen siinä työssä missä mun on pitänyt olla jo aikaa sitten. Mä rakastan vaatteita, asusteita, muotia.... En oo koskaan töllöttänyt yhden tyylin perään vaan tänään puen näin ja huomenna voi olla jo ihan toisenlainen meinki menossa. Välillä olen ollut aktiivisempi muodin seuraaja ja välillä laiskempi, elämäntilanteen mukaan.

Asiakkaina liikkeessä käy niin 20- kuin 90 -vuotiaat, oikeesti, joten kaikille löytyy jotain. Nyt viikonloppuna myös veljen tytöt löysivät kumpainenkin itselleen Lucindasta sopivia vaatteita, mikä olikin tosi kiva juttu.

Tää on ollut jännittävää aikaa kaiken kaikkiaan. Paperishow on ollut valtaisa. Hyvin meidät on otettu vastaan, muutama on järkyttynyt kuin edeltäjä jäi eläkkeelle. ehkä yli 70 vuotias Helinä on eläkepäivät ansainnut vai mitä luulette? On kiva lähtee kehittämään vanhaa ja toimivaa yritystä, meillä on niin paljon ideoita ja annettavaa. Eli tästä syystä en ole ollut niin aktiivinen Ruokapankin kanssa..... Yleisökato on ollut heti valtaisa, ehkä hieman epäreilua, mutta tämmöistä tää blokkaaminen on.

Lucindan löytää tällä hetkellä  niin Facebookista kuin juuri avatusta Instagramista. Kotisivut ovat tekeillä ja tulevat olemaan nimellä www.lucinda.fi.

No asian ytimeen jälleen eli sitruunasmoothien ohjeeseen.
Sitruunasmoothie

2 dl vaniljajogurttia
loraus vettä
1 kpl sitruunan kuori raastettuna
½ kpl sitruunan mehua
1 tl inkivääriä raastettuna
1-2 tl hunajaa


Laita kaikki tehosekoittimeen ja surauta herkulliseksi juomaksi. Juo heti ja jos haluut juomasta tosi kylmää niin lisää muutama jääpala surauttelun yhteydessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti