perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vuohenjuusto - avocadosalaatti

Olimme tuossa ystävillä kylässä ja voi pojat kun oli maukkaat tarjottavat. Nappasin luvalla muutamat kuvat ja neljän herkun reseptit valuvat tänne Ruokapankkiin sitä mukaan mitä ennätän laittaa. Kiitos vielä K ja A + pojat! 


Vuohenjuusto - avocadosalaatti
 
1 pkt vuohenjuustoa
1 pnt Romaine salaattia
1 pnt rucolaa
1 pnt punaista salaattia
2 kpl porkkanaa lastuina
1 kpl keltainen paprika kuutioituna
1 rasia kirsikkatomaatteja halkaistuna / lohkaistuna
½ kpl kurkkua kuutioituna
1 kpl avokado kuutioituna
salaattisiemensekoitusta


Marinadikastike

½ dl oliiviöljyä
1-2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl Provencen yrttiseosta
1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
mustapippuria
suolaa


Kuutioi vuohenjuusto kannelliseen rasiaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada vuohenjuustokuutioiden päälle. Sekoita ja anna maustua muutama min 2 tuntia jääkaapissa, parhaan tuloksen saat kun annat olla sen yön yli.

Leikkaa porkkanoista kuorimaveitsellä lastuja. Kuutioi paprika, kurkku ja avokado. Halkaise kirsikkatomaatit. Revis salaatit laakealle vadille. Lisää salaattipedille muut kasvikset ja lisää salaattisiemensekoitusta oman maun mukaan. Kaada lopuksi pinnalle vuohenjuustokuutiot marinadeineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti