maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pinaatti- vuohenjuustopasta


Pinaatti- vuohenjuustopasta

Pastaa neljälle
oliiviöljyä
3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
6-12 palaa pehmeää vuohenjuustoa
1 rasia tuorepinaattia
1 pnt persiljasilppua
½-1 pnt korianteria silputtuna
1 kpl sitruunankuorta raastettuna
1 kpl sitruunanmehua
iso koura saksanpähkinöitä
suolaa
mustapippuria


Keitä pasta ohjeen mukaan. Kuullota valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää vuohenjuustot ja anna sen sulaa kokonaan mukaan. Sitten kaada mukaan valutettu pasta, pinaatti, persilja, korianteri, sitruunankuori- ja mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi saksanpähkinät ja se olis kuules siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti