tiistai 10. maaliskuuta 2015

Capresekanaa sopii kevyesti osastolle myös!

Ruokapankki on vielä ollut vähän lomafiilareissa ja blogin jutut tulee hitaasti, mutta varmasti. Meksikosta tulee isompi kuvapläjäys, kunhan saan sen eka valmiiksi. Tässä sitä ennen herkullinen italialaishenkinen capresekanaa, sopii myös vähä hiilariseen ruokavalioon ja on kevyt ruoka, joten sopii laihduttajalle. Kevyellä linjalla mennään siis edelleen, läskinmöllyköitä on mitä pudotella ja ruokavaliolla se pitäisi saada kuntoon, liikunta on jo hyvässä mallissa.

En laita ohjeeseen tarkkoja määriä, koska niillä ei ole oikeastaan väliä, raaka-aineilla on. Tai jaa noh öljyä ei tarvii lorautella isoja määriä vaan ihan pieni määrä riittää esim. 1 tl paistamiseen ja muutama tl capresen sekaan. Capreselisuketta voi käyttää myös brucettojen päällä, pastan seassa, salaattina.... jne.... lista on loputon. Vois muuten sopii tosi hyvin vaalean kalan kanssa!


Capresekanaa

naturel kanafileitä
kirsikka- tai terttukirsikkatomaatteja
valkosipulia
tuoretta basillikaa
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä


Paista kanafileet pienessä öljytilkassa tai grillaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Voit halutessasi lisää valkosipuliviipaleita myös paistumaan ja antamaan fileille makua. Muista paistella miedolla lämmöllä niin ei nuo sipulit kärvennyt.

Valmista caprese eli kuutio tomaatit, hienonna valkosipuli ja basillika mukaan. Mausta suolalla esim. sormisuolalla ja mustapippurilla. Lorauta hieman oliiviöljyä mukaan. Sekoita hyvin ja anna maustua hetki.

Ota kanat pannulta ja nauti capresen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti