maanantai 29. kesäkuuta 2015

S A H A N L A H T I aivan ihana paikka!

Oltiin tuossa menneenä viikonloppuna ystävien mökillä Puumalassa. Olimme päättäneet jo ennen menoa, että käydääs syömässä lauantaina Sahanlahti Resortissa, on kuulemma kiva paikka. Ja vautsi vau, sehän oli kyllä niin näkemisen arvoinen mesta. Ihana päärakennus ala carte -ravintola Koskivahti tarjosi upeat puitteet ja maisemat. Sahanlahti Resort on siis täysin rempattu ja siellä on majoitusta niin päärakennuksen hotellissa kuin villoissa. Löytyy vierasvenelaituri, caravanalue, kesäaittoja... Eli jokaiselle sopivaa majoitusmuotoa. Kannattaa käydä lukee enemmän Sahanlahti Resortin kotisivuilta

Sitten menimme rantaan ja missä oli Rantamakasiini, joka oli meidän kohdepaikka ruokailun suhteen, voi että kyllä mä nyt kuule ihastuin siihen ihan täpönä. Hyvä palvelu, loistava ehkä paras hampurilainen, mitä olen ikuna syönyt ja sitten vielä se  paikka, oli rento ja aistikas. Leveät lankut ja jalkojen alla liplatti järvivesi, voiko kesäisempää fiilistä olla missään? Se me todettiin yhteen ääneen että ensi kerralla uudestaan eli voin lämpimästi suositella. Rantamakasiini on vain kesäisin auki ja siellä on myös ohjelmaa tarjolla tiettyinä päivinä, mutta siitäkin löydät lisää heidän sivuiltaan.


SAHANLAHTI RESORT

Lietvedentie 830
52200 Puumala

Puhelin 040 7799 896
sales@sahanlahtiresort.fiPS. Sitä piti sanoa, että se mikä tosta hampparista teki ihan parhaan, niin siinä oli loistavat raaka-aineet eli 100% luomulihaa, itse tehdyt sämpylät, tuoreet vihannekset, loistavat perunat dippeineen... Eli tässä sen taas näkee loistavilla raaka-aineilla saadaan ihan parasta aikaseksi, eikä lähetä rakentaa mitään krumeluuta 110 eri tuotteella. Mehukas ja maukas kokonaisuus. Arvosana täys kymppi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti