torstai 26. toukokuuta 2016

Korealaista possua grillissä, maapähkinää ja aasialaista kurkkusalaattia

Tähän ruokaan sain idiksen uusimmasta Glorian Ruoka&Viini -lehdestä ja siellä yhestä kuvasta. No siinä oli höyrytettyjä sämpylöitä ja niitä pitikin aluksi tehdä mutta nälkä vei voiton ja tehtiin sen mukaan mistä aita on matalin. Korealaisen possun voi tarjota tortillalettusten ja pita-leipien välissä tai vaaleiden vehnäsämpylöiden lisukkeena. Maistui kyllä tosi tosi tosi hyvälle tortillalettusten kanssa. Mä tykkään tommosesta ruuasta, mutkattomasta ja missä on tuoreita makuja.  Marinoin possun sisäfilettä vuorokauden, mutta toki vähempikin aika riittää ja voi käyttää muutakin possua jos haluu. Samaa marinadia vois kokeilla myös kananfileiden kanssa. Aasialainen kurkkusalaatti idea lähti ihan hatusta, mutta kuule tuli toimiva annos ja voin suositella lämpimästi.

Ohje löytyy Ruokapankin yhteistyökumppanin Kohokohta.comin sivuilta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti