sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tikutetut hunajapossut


Grillaus on kyllä niin buenoo, varsinkin grillauskauden alussa tekis mieli grillaa koko ajan kaikki ruuat. Sormiruokarespaa olis taas tarjolla valokosipulikastikkeen kanssa. Nää muuten sopis myös salaattipöydän antimiksi, illanistujaisiin tai sitten vaan olusen / siiderin kanssa nautittaviksi. Tota valkosipulikastiketta on nyt tullut tehtyy useamman kerran ja hyvää on, en voi muuta sanoo. Hunajapossut voi syödä myös ihan sillattiin ilman tikutuksia. Ohje löytyy yhteistyökumppanin Kohokohdan sivuilta.

Tähän tuli mieleen pieni tarina kun meijän pojalle selvis että mitä liha on. Söi just tätä hunajapossua ja sit kysy Mitä tää on? Onks tää possua? Juu on possua, vastasin. Sit pojan ilme oli kaiken kertova, MITÄ ONKO TÄÄ POSSU NIIN KUIN TAPETTU???????? No possun palanen kyl tippu siihen vaikka oli sitä ennen niin antaumuksella syönyt... Että näin.




RESEPTI: TIKUTETUT HUNAJAPOSSUT


PS. Tähän väliin pienet huudot IHANAA LEIJONAT IHANAA.... 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti