tiistai 17. toukokuuta 2016

Miäs tää on sulle rakkaudella!
Ruokapankki on mukana Indiedaysin ja Vaasan "Sano se leivällä" -kampanjassa. Miäs tää on sulle, herkkuaamupala viikonlopulle. Vähän paistettuja munia, pekonia sekä herkullista Vaasan Taika Herkku Kaura -leipää, päälle vähän voita ja se olis siinä, rauhallisten aamujen aamupala. Herkku kauran tekee muuten himskatin hyväksi, koska siinäkin on mukana jyviä sekä omenanpalasia. Taika leipien ohuus takaa että paahtamalla saat leivästä ihanan rapean. Maistuu!

Viikonlopun aamiaiset on muuten ihania, on se sitten edellä mainittua tai jotain ihan muuta esim. kunnon smoothie ja kylkeen pähkinöitä. Kaikki saa nauttia aamusta ihan rauhassa. Nyt kun tuo kesä tuolta tulee niin viikonlopun aamupalojen fiilistely nousee potenssiin kymmenen. Aurinko I LOVE YOU!

Muuten jos haluut osallistua Vaasan ja Indiedaysin lukijakilpailuun niin siitähän pääset osallistumaan TÄSTÄ --> KILPAILU  Osallistuminen on helppoa eli Istagramisssa jaa muidenkin iloksi herkullisia leipäkuvia ja leipäfiilistelyitä hastagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa  ja @vaasan_leipomot. Vaasan leipomot jakaa joka viikko leipämäisiä palkintoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti