tiistai 24. toukokuuta 2016

Lohipoke

Poke on havajilainen kalaruoka ja siellä poke valmistetaan tuoreesta tonnikalasta, mutta ny suomen malliin tehdään poke lohesta. Poke on kuin graavikalaa tai sushia, mutta makumaailma on erilainen. Idea lähti Glorian Ruoka & Viini -lehdestä, mutta hiukan tuunasin alkuperäistä ohjetta. Musta ohje kaipas vähemmän sipulia ja enemmän ytyä. Lohipokea voi syödä sellaisenaan, salaatin kanssa tai riisin kera.

Ohje on tehty Ruokapankin yhteistyökumppanin Kohokohta.com sivustolle. Sieltä löytyy niin Ruokapankin kuin useamman muunkin ruokabloggaajan reseptejä.

4 kommenttia:

 1. Miksei ohje voi olla tällä sivulla, mihin fb:ssä laittamasi linkki viittaa? Harmi kun olet hyvät reseptisi mennyt sille huonolle sivustolle laittamaan. Jätän siis klikkaamatta eteenpäin ja toivon, että saat sen tännekin laitettua =) t. Sussu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sussu harmi että ajattelet noin, se on yksi klikkaus enemmän kuin nyt. Tämä on Ruokapankille yksi tapa saada näkyvyyttä, jota blogit tarvitsevat. Teen ohjeita nyt siis suoraan Kohokohta.comiin sekä Ruokapankin omille sivuille. Tällä hetkellä en vain kerkeä tehdä kaikkea kun tosiaan pyöritän nyt omaa yritystä tässä samalla ja arki tarvii vielä totuttelua. Toivon että jatkossakin pysyt Ruokapankkilaisena ja luet myös mun Kohokohdan reseptit, sillä itsehän ne sinne laitan ja päätän mitä sinne tulee.

   Poista
 2. Herkullisen näköistä ruokaa, lohi on mun lempparia, pitää tehä sitä.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää keskiviikko päivää sulle.

  VastaaPoista