Olipas hemmetin hyvät leivät, no ihmekkös tuo kun oli mainiot raaka-aineet. Tuo tuunattu majoneesi chilillä oli kans kiva uutuus meille ja sopiskin hyvin hampurilaisten väliin. Me herkuteltiin nämä sunnuntai aamupalana mutta, sopisi kyllä älyttömän hyvin picnic leiviksikin. Aloitetaan diettaaminen vasta syksyllä, eiks niin... Ei vielä tänään ;)
Chorizo-chilileivät
4 kpl esipaistettuja ciabattasämpylöitä
chorizoa ohueksi viipaloituna tai valmiita viipaleita
gouda viipaleita
chilijuusto viipaleita esim. chiligoudaa, chilikermajuustoa...
aurinkokuivattua tomaattia
basillikaa tai rucolaa
oliiviöljyä
Chilimajoneesi
4 kpl esipaistettuja ciabattasämpylöitä
chorizoa ohueksi viipaloituna tai valmiita viipaleita
gouda viipaleita
chilijuusto viipaleita esim. chiligoudaa, chilikermajuustoa...
aurinkokuivattua tomaattia
basillikaa tai rucolaa
oliiviöljyä
Chilimajoneesi
2 reilua rkl majoneesia
½ tl chilirouhetta
½ tl paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
½ tl chilirouhetta
½ tl paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
Valmista eka majoneesi eli sakoita kaikki aineet keskenään yhteen. Ja jätä sivuun odottamaan hetkeksi.
Halkaise sämpylät ja ruskista leikkuupintaa oliiviöljyssä paistinpannulla niin, että pinta saa vähän väriä. Voitele kaikki puolikkaat chilimajoneesilla. Laita pohjapuolelle ekaksi aurinkokuivattua tomaattia, chorizo viipaleita, basillikaa tai rucolaa, goudaviipaleita ja lopuksi chilijuustoviipaleita.
Laita kansi kiinni ja nosta uunipellille. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 10 minuuttia, jotta juusto pääsee kunnolla sulaamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti