torstai 9. heinäkuuta 2015

Mansikkasalsaa ja mansikkaguacamolea, ihana kesäfiilis!




Voi pojat, nyt meidän perheessä on rakastuttu oikein kunnolla, nimittäin mansikkasalsaan ja mansikkaguacamoleen, siis ihanan raikkaat ja maukkaat. Kunnon kesämaut. Tehtiin kanafajitasta eli fajitasletut tai tortillaletut, grillattua kanaa siivutettuna ja lisäksi tota uutta salsaa ja guacamolea. Tarjoile normaalin salsan ja guacamolen tapaan.

Nyt mä voin sanoo että tää on meijän tän kesän RUOKAHERKKU! Suosittelen lämpöisesti kokeilemaan... Plus mikä parasta, äärettömän helppo ruoka ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Varmasti saat monen suus hymyyn kun teet näitä kesätarjottaviksi. Jos ei saa niin menköön kotiin mököttämään ja happanemaan ;)


Mansikkasalsa

500 g mansikoita pienennettynä
1 kpl jalapeno hienonnettuna
1 varsi kevätsipulia hienonnettuna
1 pnt korianteria hienonnettuna
1 kpl limen mehua
suolaa
mustapippuria

Pilko kaikki aineet pienemmäksi ja sekoita raaka-aineet tarjoiluastiassa. 


Mansikkaguacamole

2 kpl avokadoa mössättynä
1 varsi kevätsipulia hienonnettuna
1 kpl jalapenoa hienonnettuna
1 kpl limen mehua
½-1 pnt korianteria hienonnettuna
300-500 g mansikoita pienennettynä
suolaa

Mössää eka avokado esim. sauvasekoittimella tai haarukalla. Lisää mukaan kaikki muut aineet, sekoita. 


PS. Kattauksessa käytetty Havin Suvi lautasliinoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti