Kasvispasta
5 dl pastaa
1 pkt fetaa kuutioituna
1 kpl kesäkurpitsa lohkottuna
1 kpl punainen paprika lohkottuna
1 kpl punasipuli hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
Punainen pesto
3-4 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 ruukku basillikaa
1 ruukku sitruunamelissaa
1 ruukku sitruunamelissaa
1-1½ dl parmesanraastetta tai -lastuja
1 dl oliiviöljyä
2 rkl pinjansiemeniä tai pähkinöitä
2 kpl valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
Keitä pasta kypsäksi paketin ohjeen mukaan runsaassa suolavedessä. Kuullota öljyssä sipulit, kesäkurpitsalohkot ja paprikat. Mausta suolalla ja pippurilla. Tee pastan kiehuessa punainen pesto eli kaikki aineet tehosekoittimeen ja anna sen soida... Valmista tasaista massaa.
Valuta pasta ja kaada se kesäkurpitsa-paprika-sipuliseokseen, lisää fetapalat sekä pesto. Sekoita ja maista, anna maustua muutaman minuutin ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti