torstai 15. elokuuta 2013

Meksikolainen kanahamppari




Meksikolainen kanahamppari

Kanatäyte:

4 kpl kanafileitä pieneksi leikattuna
½ kpl pieni sipuli hienonnettuna
½ pnt korianteri silputtuna
2 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 kpl jalopeno hienonnettuna
½ tl kuminaa tai vähempi
1 tl paprikajauhetta
½ kpl limen mehu
5 kpl cheddar juustosiivua silputtuna
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä


Tomaatti-valkosipulisalsa

kirsikkatomaatteja pienennettynä
1-2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
korianteria hienonnettuna
limen mehua
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä


Sekoita kaikkii ainekset sekaisin ja anna maustua minimissään 15 minuuttia.


Lisäksi:

hampurilaissämpylöitä
guacamolea
greme Fraisea
cheddar-juustoviipaleita
korianterisilppua
salaatin lehtiä


Aloita kanatäytteen valmistaminen eli sekoita kaikki aineet yhteen. Paista muurikalla, parilapannulla tai tavallisella pannulla seos kypsäksi. Mieluiten miedolla lämmöllä ettei juusto pala pohjaan. Valmista tässä välissä tomaatti-valkosipulisalsa. Ja tee guacamole plus muut valmistelut loppuun. Paahda sämpylät halkaistuina. Sitten vain kasailemaan hampparia ja syömään. Toki kanatäytteen voisi tehdä ns. jauheeksi tehosekoittimella, mutta ite en nyt siihen lähtenyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti