keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Karamelliomenahillo slow cookerissa

Onko teillä slow cookeria? Se on kuulkaas ihan huippu. Hemmetin iso säilyttää eli se on sen ja monen muunkin aparaatin miinus. Monia patoja on tullut tehtyä eli heittää ainekset illalla pataan ja nips naps ja yöksi pata porisemaan. Taitaa toi slow cooker olla jokaisen amerikkalaisen unelma... ainakin monia ohjeita löytyy juuri sieltä puolelta maapalloa. Nyt kokeilin tämmöistä karamelliomenahilloa ja värikin jo kertoo että nyt on kuulkaas haudutettu eli 10 tuntia niin että heilahti. Hillon maku on tosi täyteläinen ja toffeemainen. Tosin voihan tuota hilloa hauduttaa myös kattilassa tosi miedolla lämmöllä ja kansi suljettuna.

Karamelliomenahillo slow cookerissa

1 kg omeinoita lohkoina
4 dl vettä
1 tl suolaa
4 dl fariinisokeria
4 dl hillosokeria
2 tl kanelia jauheena
1 tl muskottia

Eli kaikki ainekset vaan slow cookeriin tai kattilaan tai miks ei pataan ja uuniin miedolle lämmölle. Sitten vaan 10 tuntia odottelua ja välillä vähän sekoittaa. Soseuta ja jäähdytä, kaada puhtaisiin purkkeihin. Laita jäähtyneinä jääkaappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti