perjantai 21. elokuuta 2015

Raakahilloa, nams!

Uusi elämä ja uudet kuviot. Tein tosin tämän hillon jo mökillä keskellä lomia. Raakahillo pääsi yllättämään positiivisesti ja oli kyllä niin helppo tehdä. Hillon ainoo huonopuoli on se ettei säily jääkaapissa kuin muutamia päiviä. Tosin sitä voi pienissä erissä säilyttää myös pakastimessa. Tosta määrästä tulee 1 purkki. Suosittelen testaamaan!


Raakahillon peruspohja

5 dl marjoja
1-½ dl chia -siemeniä
1 tl vaniljauutetta
1-2 rkl hunajaa

Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja surauta muutaman kerran sekaisin tai sauvasekoittimella. Laita kuivaan purkkiin ja nosta jääkaappiin valmistumaan/turpoamaan 15 minuutiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti