perjantai 9. lokakuuta 2015

Awarasta löytyy kaikkea kivaa kotiin!Ystävillämme on Riihimäellä Sisustusliike Awara Oy niminen sisustus - huonekalu - puutarha alan yritys. Awaralla on 1000 neliön kokoinen myymälä eli sieltä kyllä löytyy kaikkea kivaa kotiin niin sisälle kuin ulos. Heidän uudistuvassa valikoimistaan löytyy sisustustavaraa, huonekaluja, verhoja, tekstiileitä, puutarhaan kukkasia tai kalusteita. Awarassa on uutuutena sisustussuunnittelua sekä puutarha- ja vihersuunnittelupalvelua. Heiltä löytyy hyvää palvelua, asiantuntevaa opastusta ja iloista mieltä jo 17 vuoden kokemuksella.

Meille kotiin on löytynyt monen vuoden ajan paljon kaikkea ihanaa kotiin niin huonekaluja esim. kaappeja, ruokapöytää, tuoleja sekä sisustustavaraa.

Heidän tiloistaan löytyy myös Noblessa Keittiö myymälä, josta laitan oman postauksen myöhemmin. Uutuutena tiloista löytyy myös lounasravintola & pitopalvelu Catering Rukola Oy.Arkisin 10-17
Keskiviikkona pidennetysti 10-18
Lauantaisin 10-14

Lasitehtaantie 39, 11100 Riihimäki

Puh. 010 4401 500 ja 010 4401 503

Awarasta löydät lisää www.awara.fi 
Facebookista Sisustusliike Awara Oy


Käyppäs siis moikkaamassa Awaran Elisaa, Sannaa ja Katjaa, kerroppa Ruokapankilta terveisiä :)


4 kommenttia:

 1. Ei vitsit miten ihania astioita!! Olen ihan astiahullu.... :D
  Gotlannissa käydessä on aina pakko käydä yhdessä pikkukaupassa, joka myy hyvin samantyyppisiä astioita. Kiva huomata että nyt niitä saa Suomestakin ja jopa ihan suht läheltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin tosi sööttejä <3 Matkoilta on kiva ostaa astioita, tosin ne painaa vaan niin hitokseen että se ottaa sitten kupoliin, mut on se vaan sen väärti.

   Poista
 2. Ei ole tullut Awarassa käytyä :) Pitää kyllä käväistä, vaikuttaa niin kivalta

  VastaaPoista