keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Smoothiessa maistuu raakasuklaa

Tossa ystävä oli tehnyt smoothieta ja oli pistänyt mukaan raakasuklaata muutaman palan. No aattelin että miten se sieltä sitten maistuu mutta perskatti, kyllähän se maistui kun aamulla sitä testailin. Ohje menee samoissa linjoissa, mitä oon nyt tehnyt, mutta kertaus on aina hyväksi.

Tänään tein tätä täs aamulla uudestaan töissä treenin jälkeen, mut perhana sauvasekoitin otti ja sano sopimuksensa irti... Voin kertoo että tommoinen klönttinen smoothie on hyvin mieltä avaava vaihtoehto aamupalaksi ----> NOOOOOOOOOOT. Ei auta kuin lähtee ostaa uutta härpäkettä.


Smoothie raakasuklaalla

150-200 g puolukoita tai muita marjoja
80-100 g kookosmaitoa
½ kpl banaania
2 palaa raakasuklaata
2 tl rusinoita
vettä


Kaikki aineet tehosekoittimeen ja surauttele niin kauan kuin isoin rohinaääni on hävinnyt. Sitten vaan lasiin ja eiku hölkyn kölkyn hörpäten. 


2 kommenttia:

  1. Voi ei, pelkään päivää koska meidänkin sauvasekoitin leviää.. :O Raakasuklaata en olekaan vielä kokeillut smoothieen. Puolukoiden kanssa se kuulostaa kyllä aika lyömättömältä yhdistelmältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin sauvasekoitin teki tenät ihan yht äkkiä, no onneks kotona oleva rulettaa mut pitää hakee töihin uus. Aamusin kun käy salilla niin pakkaan lähes kaikki raaka-aineet sheikkeriin ja loput minigrip -pusseihin. Sit töissä vasta surauttelen kaikki sekaisin. Raakasuklaa smoothiessa on aikasta hyvä et ei muuta kuin Tiina testaamaan ;)

      Poista