lauantai 17. marraskuuta 2012

Punainen Chorizo pasta



Me ollaan nyt selvästi tykästytty tähän Chorizoon... ja pastoihin. Nää pastat tuntuu maistuvan hyvin myös meijän Herra F:lle :)


Punainen Chorizo pasta

 Mieleistä pastaa neljälle

100g Chorizoa ohuina leikkeleinä kuutioituna
1 kpl punasipuli

Punainen pesto:

3 rkl aurinkokuivattua tomaattia
1 pnt basillikaa
1-3 kpl valkosipulin kynsiä
2-3 rkl parmesanraastetta
3 rkl pinjansiemeniä
1 rkl kuorittua mantelia
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä


Keitä pastaa ohjeen mukaan. Tee pesto ja aloita paahtamalla kuivalla pannulla pinjansiemeniä ja manteleita. Hienonna sauvasekoittimella basillika, aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, parmesanraaste, mausteet ja oliiviöljy. Lisää joukkoon hieman jäähtyyneet siemenet ja mantelit. Lisää tarvittaessa oliiviöljyä. Saa jäädä karheuttakin ja paloja. Pesto maistuu tässä vaiheessa aika vahvalta mutta maku mietonee kun tulee pasta mukaan.

Kuullota punasipulikuutiot oliiviöljyssä ja lisää joukkoon Chorizo. Valuta pasta ja sekoita se joukkoon kuten myös pesto. Sekoita, nostele ja anna maustua muutaman minuutin. Tarjoile parmesan raasteen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti