Me ollaan nyt selvästi tykästytty tähän Chorizoon... ja pastoihin. Nää pastat tuntuu maistuvan hyvin myös meijän Herra F:lle :)
Punainen Chorizo pasta
Mieleistä pastaa neljälle
100g Chorizoa ohuina leikkeleinä kuutioituna
1 kpl punasipuli
Punainen pesto:
3 rkl aurinkokuivattua tomaattia
1 pnt basillikaa
1-3 kpl valkosipulin kynsiä
2-3 rkl parmesanraastetta
3 rkl pinjansiemeniä
1 rkl kuorittua mantelia
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
Keitä pastaa ohjeen mukaan. Tee pesto ja aloita paahtamalla kuivalla pannulla pinjansiemeniä ja manteleita. Hienonna sauvasekoittimella basillika, aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, parmesanraaste, mausteet ja oliiviöljy. Lisää joukkoon hieman jäähtyyneet siemenet ja mantelit. Lisää tarvittaessa oliiviöljyä. Saa jäädä karheuttakin ja paloja. Pesto maistuu tässä vaiheessa aika vahvalta mutta maku mietonee kun tulee pasta mukaan.
Kuullota punasipulikuutiot oliiviöljyssä ja lisää joukkoon Chorizo. Valuta pasta ja sekoita se joukkoon kuten myös pesto. Sekoita, nostele ja anna maustua muutaman minuutin. Tarjoile parmesan raasteen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti