tiistai 1. tammikuuta 2013

Caesar salaatti



Caesar salaatti

2 kpl romansalaattia
4 kpl paahtoleivän siivua
2 rkl voita
3 kpl valkosipulinkynttä
6 kpl sardellifileetä
1 kpl kananmuna
4 rkl sitruunamehua
1 tl sinaappia
1 tl worcestershire kastiketta
2 dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
parmesan lastuja


Revi salaatti kulhoon pieniksi.  Kuutioi paahtoleivät ja paahda ne voissa ja yhden valkosipulinkynnen viipaleiden kanssa. Laita ne sivuun jäähtymään. Tee kastike tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella eli siihen tulee kaksi valkosipulinkynttä, sardellinfileet, kananmuna, sitruunamehu, sinappi ja worcestershire kastiketta ja koneiden laulaa. Lisää oliiviöljy ohuena vanana mukaan koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Maista. Lorauttele kastiketta salaatinpalojen päälle ja lisää krutongit ja parmesaanilastut. Voiko helpompaa olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti