maanantai 5. tammikuuta 2015

Kanaquesadillat

No tää ei mennyt taas ihan niin kuin strömsössä.... Eli lisään pari juttua, niin vois toimii paremmin, ehkä, en mee vannoo, kun en oo kokeillut, mut koklaa sä ja kommentoi sitten mulle. Jos sä et tykkää juustosta, niin tää ohje ei oo sitten sulle. Tähän tulee järkyttävän paljon cheddaria.

PS. Tarkoitus on tehdä alta pois kaikki rästissä olevat reseptit, mutta sen jälkeen kuule tuleekin kevyempää reseptiä enenmpi kuin ennen, sillä itse pudotan vähän elopainoa pois, kuten monet muutkin tähän aikaa vuodesta. Itsellä projekti on lähtenyt vuosi sitten liikkeelle tai elämän muutos oikeastaan. Ei mulla ole ollut ylimääräistä painoa nyt niin paljon, mutta olinpa sellainen tylsistynyt sohvaperuna ja nyt liikun noin 5-7 kertaa viikossa, kuten ennen vanhaan, hyvä minä. Joten vielä ruokavalioo vähän parempiin kantamiin, niin johan hyvä tulee. Tottakait teet samantyyppisiäkin ruokia jatkossa, mutta myös tota kevyempää :)

Kanaquesadillat 4:lle

3-4 kanafilettä suikaloituna
1 kpl paprika suikaloituna
1 kpl is sipuli renkaina
1 ps fajitas -mausteseosta
mustapippuria
jalapenoja
1½ pkt cheddarjuustoviipaleita tai
öljyä


Lisäksi: fajitas-lettuja, guacamolea, salsaa, korianterisilpppua, jalapenosilppua jne..


Paista toisella pannulla öljyssä kanafilesuikaleet ja toisella pannulla öljyssä sipulirenkaita, paprisuikaleita ja jalapenoja. Anna näiden kypsyä hiljaisella teholla. Lisää kanapannulle kun kananpalat kypsiä niin fajitaspussukka. Sekoita ja lisää vähän vettä mukaan. Lisää paketti cheddarjuustoa sulamaan kastikkeeksi ja lisää myös pehmenneet paprikat ja sipulit. Sekoita ja anna juuston sulaa hiljalleen. Mausta mustapippurilla. Kokoa lettu niin että laitat ekaksi 2 viipaletta cheddaria toiselle reunalle ja sitten kastiketta juuston päälle. Sulje kansi ja paista pannulla toiselta puolelta jotta juusto sulaa. Sotkusta hommaa... mutta oikein hyvä arkiruoka. Tarjoile guacamolen, salsan, korianterin ja jalapenojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti