torstai 3. syyskuuta 2015

Kaali-Kallen itsepoimintaa ja uudet hienot kotisivut!

Setäni itse Kaali-Kallen sanoin toivotan kaikki tervetulleiksi seuraavaan itsepoimintaan Kaali-Kallen tilalle Rantakulmaan, Hyvinkäälle! Kallelle valmistui juuri upeat kotisivut Kaali-Kalle eli käys lukasemassa millainen mies se Kalle on ja samalla löydät muutaman herkullisen kaaliohjeen. 

Tarjoamme itsepoimittavaksi maistuvia ja erilaisia kaalilajikkeita. Poimiessasi vihanneksesi itse varmistat, että ne ovat tuoreita sekä tiedät tarkalleen mistä ne ovat peräisin! Lisäksi kaikkia tilamme tuotteita voi ostaa myös valmiiksi kerättynä, jos puhti loppuu kesken. Kuitenkin omalla hiellä ja vaivannäöllä säästät selvää rahaa, sillä itsepoimituista tuotteista veloitamme vähemmän.


Milloin:

Lauantaina 5.9.2015 klo 14:00-16:00


Missä:

Rantakulmantie 230, Hyvinkää. Lisäopasteita löytyy paikan päällä. www.kaalikalle.fi


Mitä mukaan:

-Pellolle ja säähän sopiva varustus.
-Vihannesveitsi + kori/ämpäri/muovipussi (varaamme paikalle muutamia veitsiä sekä koreja, mutta omat eivät ole pahitteeksi).
-Käteistä, sillä kortti ei ikävä kyllä kelpaa maksuvälineeksiPS. Ja ne ketkä eivät pääse paikalle, niin kannattaa tiedustella maukkaita Kaali-Kallen kaaleja omasta kaupasta tai marketista. Etsi siis kuplavolkkari hevi-osastolta kaalilaatikoiden kyljestä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti