keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kurkkusmoothie

Ruokapankki sai kokeiltavaksi kotimaisia makusiirappeja ja makupyreitä Sipoolaiselta valmistajalta Modo:ltaModon tuotteita löytyy myös isommista marketeista ja Stockmanilta. Modon kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, eikä niihin ole lisätty Atso-värejä. Makusiirappeja käytetään kuten käyttäisit sokeria eli 1 tl vastaa 1 tl sokeria. Niillä saat maustettua juomia, syötäviä, leipomisia jne.. Eli ovat kyllä tosi monipuolisia tuotteita. Baareissa ja ravintoloissa käytetään paljon myös heidän muitakin tuotteita kuten makupyreitä, mixreitä jne. Oikeastaan taivas on vain rajana, miten niitä käytät ja mihin niitä laitat, tietenkin järki kädessä sillä se on kuin sokeria ja maut ovat kuin oikeaa tuotetta söisit eli eivät ole esanssisia vaan luonnon omat maut maistuu. Näissä maltti on valttia eli pienin määrin kokeilet mikä on oikea annostus.

Tein kurkkusmoothieta tai vihersmoothieta, ihan miten vaan. Maku on hyvin pehmeä. Modon kurkkumakusiirapilla saadaan nostettua kurkun makua upeasti esille, eikä tosiaan mausta tule esanssista. Kannattaa kokeilla makua kuin makua, annostus eka tuolla 1 teelusikalla, sekin voi jo riittää.
Kurkkusmoothie

½ kpl kurkkua
1 kpl avokadoa
1 kourallinen pinaattia
10 kpl manteleita
vettä


Kaikki vaan tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi massaksi, maista ja lisää tarvittaessa esim. kurkkumakusiirappia, sekoita ja valmis. Sit ääntä kohti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti