maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tomaattinen lihapullakeitto

Tiesitkö että lihapullat tykkäävät uida myös keitoissa? Tein italian fiiliksellä maukkaan tomaattikeiton ja sinne kellumaan pieniä lihapullia. Tai joo jos mä sanon pieniä, niin mun lihapullat on varmaan monen kokkaajan normikokoiset, mut enivei. Herkku keitto mikä sopii hyvin arkeen ja maistuu koko perheelle. Keitosta voi jättää pastan pois jos ruuasta haluaa gluteenittoman. Tämän keiton "ajatustyö" on lähteynyt varmaan jo pyörimään 15 vuotta sitten, mut nyt vasta sain siitä semmoisen mistä ite tykkään. Kannattaa siis kokeilla ja tästä tomaattisesta lihapullakeitosta löydät reseptin juuri avatusta Kohokohta.com:sta, joka on Ruokapankin uusi yhteistyökumppani. Sieltä löydät jatkossa myös Ruokapankin ja muiden ruokablogien herkullisia ohjeita, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita postiivisella ja hyvän mielen huumorilla höystettynä kannattaa siis seurata Kohokohtaa, vinks vinks.


Kohokohta – parhaat päältä

Kohokohta.com on positiivisella asenteella ladattu sivusto, joka tarjoaa kohokohdat aihealueista terveys, hyvinvointi, liikunta, ruoka & juoma, sekä huumori.

Ajankohtaista, inspiroivaa ja sosiaalisen median aikakaudelle sopivaa sisältöä sivustolle tuottavat omien alojensa nousevat tähdet: Suositut bloggaajat ja asiantuntijat. Kohokohta.com – parhaat päältä!3 kommenttia:

  1. pistä ne pullasi paikkaan missä ei aurinko paista, ssis ei ainakaan italiaan

    VastaaPoista
  2. Erittäin hyvä ja maukas. Kiitos resepti stä.

    VastaaPoista