maanantai 28. maaliskuuta 2016

Aurinko armas kuivas satehen... Jogurttitaidetta


Auringosta tuli kyllä niin kevätfiilis ja siitä tulikin mieleen kesäkukat, keltainen, oranssi ja Arla Luonto+ jogurtit. Ruokataiteilija Ida Frosk ja Arla kutsuivat bloggaajia mukaan tekemään jogurtista ruokataidetta. No perskatti mähän lähin mukaan samantien sillä ruoka + taide, mun lempiaiheet olivat pääosassa. Arlalla on nyt tullut kauppoihin uusia Luonto+ jogurtteja, missä on mukana vihanneksia eli maut ovat omena & pinaatti, vadelma & punajuuri sekä appelsiini & porkkana, jälkkimäisestä teinkin sitten oman aurinkoisen annokseni. Jogurttien maku oli hyvä, raikas ja ei niin sokerinen kuin monissa muissa jogurteissa.


Tää oli kyllä hauskaa tehä, vaikka välillä appelsiininpalat meinas hukkua jogurtin sekaan ja sitten äkkiä pelastusta kehiin. Taidan jatkossakin tehdä silloin tällöin tämmöistä ruokataidetta. Näitä on hauska katella. Kattokaas ihan piruuttanne tuon Ida Froskin Instagramtililtä hänen töitään.... Pistää hijalseks ja voi samalla huokailla että voi että olipas ihana... ennen kuin tajuukaan että kuvassahan on ihan syötävää ruokaa. Mitähän meijän pikku-ukko tykkäis kun tekis hänelle välillä tuommoisia annoksia, pitää testaa. Ruokataiteesta tulee ainakin itelle fiilis ilo antaa ja ilo syödä!

Tässä oli siis luonto+ appelsiini & porkkana -jogurttia, porkkanalastuja, appelsiinin palasia, manteleita sekä sitruunamelissaa.

PS. Jogurtit on saatu työhön Arlalta, kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti