torstai 24. maaliskuuta 2016

Raikas mimosa starttaa pääsiäisen!

Mimosat mä meinasin ihan missata, sopii niin hyvin vaikka tähän pääsiäisen aikaan. Mimosa on kyllä aina niin ihanaa ja niin muunneltavissa. Tämä helppo klassikko taittui appelsiinimehun kanssa raikkaaksi juomaksi. Drinkk sopii niin brunssille kuin juhlien alkumaljaksi. Mimosa on keksitty aikoinaan vuonna 1925 Ranskan Ritz-hotellissa. Tämäkin oli kokkaa ja kuvaa kurssin satoa.



Mimosat 1 kpl

4 cl appelsiinimehua
8 cl kuohuviiniä

Lisäksi: 

koristeeksi appelsiinin viipeleita tai mintun lehtiä


Kaada kuohuviini- tai viinilasiin ensin appelsiinimehu ja tämän jälkeen kuohuviiniä. Hiilihapot sekoittavat aineosat mukavasti keskenään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti