perjantai 14. syyskuuta 2012

Hornankattila

Hornankattila

800g naudan paistia
voita/öljyä paistamiseen
6-8 pikku chiliä
20 valkosipulinkynsiä
2 sipulia lohkoina
1 paprika
1 tölkki tomaattimurskaa + tölkin verran vettä
1 lihaliemikuutio
2 rkl tomaattipyrettä
suolaa oman maun mukaan
pippuria myllystä

1 prk smetanaa

Kuutioi liha ja paista se kevyesti kasarissa. Lisää pataan kuoritut valkosipulinkynnet, lohkotut sipulit, pilkottu paprika, chilit, lihaliemikuutio, tomaattipyre, mausteet, tomaattimurska ja vesi sekä lisää liha lopuksi. Hämmennä kaikki pohjaa myöden kunnolla. Kansi päälle ja pata uuniin 175 asteeseen, kolmeksi tunniksi vähintään.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja smetanan kera.

NAMISKUUKKELIS!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti