perjantai 14. syyskuuta 2012

Meksikondippi


 Helppo herkku niin sipsien tilalle kuin alkupalaksi. Kun otat yhden niin tekee mieli heti ottaa toinen... NAMS!


Meksikondippi

5 dl vähärasvaista ranskankermaa
½-1 pieni pun chili
½-1 pieni vih chili
2 valkosipulin kynttä
1 limetin raastettu kuori
2 rkl limetinmehua
½ tl kuivattua oreganoa
3 rkl silputtua tuore korianteria
1 tl suolaa
2 tl ruokosokeria


Lisäksi:
¼  kpl jäävuorisalaattia hienonnettuna
4 kpl kypsää luumutomaattia kuutioituna
140 g kivettömiä oliiveita pienennettynä
1 kpl paprika kuutioituna

maissilastuja


Silppua valkosipulit, chilit poista tarvittaessa siemenet, raasta lime ja purista mehu. Sekoita joukkoon ranskankerma ja loput aineet ja mausteet. Kaada ja levitä laakealle tarjoiluastialle ja anna maustua viileässä tunti.

Pilko vihannekset pienen pieniksi ja aseta ne dipin päälle niin että salaatti jää viimeiseksi. Tarjoile maissilastujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti