Helppo herkku niin sipsien tilalle kuin alkupalaksi. Kun otat yhden niin tekee mieli heti ottaa toinen... NAMS!
Meksikondippi
5 dl vähärasvaista ranskankermaa
½-1 pieni pun chili½-1 pieni vih chili
2 valkosipulin kynttä
1 limetin raastettu kuori
2 rkl limetinmehua
½ tl kuivattua oreganoa
3 rkl silputtua tuore korianteria
1 tl suolaa
2 tl ruokosokeria
Lisäksi:
¼ kpl jäävuorisalaattia hienonnettuna4 kpl kypsää luumutomaattia kuutioituna
140 g kivettömiä oliiveita pienennettynä
1 kpl paprika kuutioituna
maissilastuja
Silppua valkosipulit, chilit poista tarvittaessa
siemenet, raasta lime ja purista mehu. Sekoita joukkoon ranskankerma ja loput
aineet ja mausteet. Kaada ja levitä laakealle tarjoiluastialle ja anna maustua
viileässä tunti.
Pilko vihannekset pienen pieniksi ja aseta ne dipin
päälle niin että salaatti jää viimeiseksi. Tarjoile maissilastujen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti