perjantai 22. toukokuuta 2015

Bedmil; sisustusta ja herkkuja!


Kävin tällä viikolla Sipoossa toimivan Bedmilin sisustusliikkeellä ihmettelemässä uusia herkkuja, mitä sinne oli saapunut. Bedmil on sisustusliike, mistä saa aivan äärettömän loistavaa palvelua aurinkoiselta Merja Varvikolta ja hänen apureiltaan. Merjan on ratkonut meidän kodin kaikki tekstiili- ja tapettiongelmat ja niinpä Bedmilistä on tullut vuosien saatossa meidän kotiin kaikki mittatilaus verhot, tyynyjä, päiväpeittoja, tapetteja, mattoja ja paljon ihania sisustustavaroita. Merjan rautaiseen ammattitaitoon voi luottaa 100%.

Merjalle oli tulossa naisryhmä ja sain tehdä heille tarjottavaksi pientä sormisyötävää tarjottavaksi. Käytin Bedmilin uusia ranskalaisia tapenadetahnoja, öljyjä, siirappeja ja suklaafondueta. Muuten makusiirapista tulee piakkoin vielä lisää juttua ja ohjetta.

Joulun aikana herkuttelimme perheen voimin kaakaotikuilla ja suklaavaahtopötkylöillä, aijai... Merja on ottanut valikoimiin vieläkin lisää syötäviä herkkuja mm. herkullisia tikkareita, suklaata, oliiviöljyä, tapenade-tahnoja, oliiviöljyä, vinaigretteä, sinappia, makusiirappia... Lista on loputon. Itse ajattelin kun kesä lähestyy ja samalla kesälomat, niin mökkiviemisiksi sopii loistavasti joku herkkukori servetteineen tai tarjoiluastioineen, entä räsymatto tabletit koristamaan kesäpöytää. Ihanien yrttien tuoksuisia saippuoita ja vohvelikankaisia pyyhkeitä vai herkullista sinappia makkarapaketin kyytipoikana. Kannattaa poiketa siis Sipoossa Bedmillissä. Nyt lauantaina 23.5.15 aukeaa muuten liikkeen nurkalle Merjan poikien kesäkioski eli sinne siis. Kuulemma myyntiin tulee smoothie juomia, jäätelöä, luomuherkkuja mm. luomupillimehuja ja limuja, suklaata, kotileivonnaisia jne.. Samalla Bedmilin parkkipaikalla toimii 30 kirpparimyyjää ja se vain nyt lauantaina.  
Ohessa vielä vierailustani kuvia ja alta löytyy Bedmilin yhteistiedot.


Bedmilin herkulliset Comtoir De Mathilden tapenadatahnat pääsivät patongin päälle. Käytin kalamata-oliivitahnaa ja tomaattipohjaista tahnaa, päälle vähän revittyä mozzarellaa ja yrttejä. Lisäksi erilaisia oliiviöljyä, vinaigretteä tai makusiirappeja, kyllä kelpaa!
Ihan kuin Peppi Pitkätossun karkkikaupan karkkitiski herkkuineen. Tikkareita en oo vielä maistanut, mutta voi pojat noi suklaavaahtotangot on älyttömän hyviä, sille antoi meijän perhe ison peukun.

Makusiirapit on se IN juttu. Melonisiirapista tuleekin vielä Ruokapankkiin lisäjuttua ensi viikolla eli olkaa kuulolla.

Herkulliset ja laadukkaat ranskalaiset oliiviöljyt. Löytyy niin maustamatonta kuin maustettua esim. tryffelillä.

Mitä olisi kesä ilman sinaappia? Ei yhtään mitään. Makkaran viereen, grillipihvin kaveriksi tai sitten salaattikastikkeen sekä marinadin mausteena.

Comtoir De Mathilden ranskalaisia vinagrettejä ja tapenadetahnoja. Tuotemerkki on hyvin uusi suomessa. Ensimmäiset tuotteet olivat joulukuussa myynnissä. 

Bedmillistä saa paljon ihania tuotteita ja tässä yksi ihanuus eli tuoksuöljynapit. Näitä on vaikka mitä, tässä vain hyvin pieni osa näytillä. Näistäkin saa koottua kiva pienen muistamisen lahjaksi.

Koulunsa päättäville esim. YO-ruusun vastapariksi kaunis rasia täynnä pieni pastilleja.

Mansikoita ja suklaafondueta, aijai, mikä lyömätön aisapari. Sopisi vaikka kesäjuhlien noutopöytään.





Meinasin unohtaa, Bedmilistä saa myös laadukkaita pellavavaatteita ja muita pellavatuotteita.

Durancen tuoksut, saippuat, pesuaineet.... ihania.


Country Frenchin käsintehdyt sisämaalit. Valitse omat sävysi.



Nää kerrospullot on vaan niin hauskoja. Kokoa oma tornisi ja laita sisälle esim. vinaigrettä, oliiviöljyä, balsamicoa.... Vain mielikuvitus on rajana.




Bedmilin valikoimissa on laaja valikoima ihania tapetteja ja niihin sopivia kankaita.



Räsymatto tabletit koristamaan kesäpöytää.





Iso kylätie 7, 04130 SIPOO

Ma - Ti: Sopimuksen mukaan verho-, tapetti- ym. sisustussuunnitteluasiakkaille ja ryhmille.
Ke - To: 15-19

Pe: 12-17

La: 11-15

Maaliskuusta lähiten lisäksi:

Su: 12-15 

Yhteyshenkilöt: Merja Varvikko
puhelin: (09)294 8774, 040-596 9398
sähköposti: etunimi@bedmil.fi
www.bedmil.fi  ja Bedmil Facebook
              


Tervetuloa!

 

2 kommenttia:

  1. Loistava postaus Nikkilän ihanimmasta paikasta. Pitääkin taas poiketa siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita, Bedmil on tosiaan ihana paikka, ihanien ihmisten kera :)

      Poista