maanantai 6. kesäkuuta 2016

Mansikka rocky road

Syntisen hyvää herkkua, ehkäpä enemmän aikuiseen makuun. Näkisin tämän tarjottavana viinin kanssa, illan istujaisissa, jälkiruokana ihanien ruokien jälkeen tai naistenilloissa. Mansikka rocky roads kannattaa syödä kerralla, sillä mansikat menevät piloille aikanansa... Toki voit tehdä herkun edellisenä päinä ja tarjoilla seuraavana päivänä. Tuoreet mansikat irrottaa hiukan nestettä joten sua on ny varoitettu, tää on hiukan sotkevaa mutta niin herkkua. Enemmän aikuiseen makuun....



Mansikka rocky road

1½ levyä Fazer maitosuklaata
½ dl kondensoitua maitoa tai kermaa
suolapähkinöitä
cashewpähkinöitä
mansikoita


Laita kattilaan kondensoitu maito tai kerma miedolle lämpeämään. Lisää kuumaan nesteeseen suklaapalat ja sekoita, mutta varo ettei suklaa pala. Laita kattila sivuun kun suklaa on täysin sulanut nesteeseen. Kaada matalaan astiaan missä on leivinpaperia pohjalla sekä reunoilla. Levitä päälle mieleinen määrä pähkinöitä ja pilko mansikoita mukaan. Laita jääkaappiin jähmettymään. Irroita leivinpaperilta ja pilko veitsellä sopia suupaloja.



2 kommenttia:

  1. Näyttää ihan pikkuisen hyvältä! Pakko kokeilla nyt kesällä <3

    http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista