sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Frutti di mare -pizza

Juhlat on juhlittu ja ny maistuis pizza. Kun olimme lomilla Mauritiuksella niin miesväki söi muutaman kerran kunnon frutti di mare pizzan. Siitä tää ajatus sitten lähti eli pizzaan laitetaan rapuja kuorineen, joo hankalampi syödä mutta pizzasta saa näyttävämmän kokonaisuuden. Sit laitoin kylmäsavustettua lohta. Simpukoita en tällä kertaa laittanut koska pizza olis mennyt niin tukkoon. Paistoin pizzat My Pizzauunilla, aivan kerrassaan suosikki laite ja taas viikonloppuna tehdään sillä. Jos sun tekee mieli kans pistää kotiin kunnon pizzeria pystyyn, niin käyppä tilaa oma MyPizza -uuni, www.limen.fi verkkokaupasta. 

Mä tein MyPizza -uunilla tän herkullisen Frutti di mare -pizzan ja sen ohje löytyy Ruokapankin yhteityökumppanin Kohokohta.com sivuilta. Tän kesän mahtavuus laite, ainakin meijän perheen mielestä. Iso peukku!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti