keskiviikko 8. toukokuuta 2013
Minttunen käärretorttu
Minttunen käärretorttu
4 kpl kananmunaa
1½ dl sokeria
½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
3 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
1 ps Pätkis-suklaanameja pienennettynä
2 rkl minttua silputtuna
(sokeria)
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahdon joukkoon siivilän läpi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin 6 minuuttia. Kumoa käärretorttupohja sokerilla päällystetylle leivinpaperille. Irroita leivinpaperi irti ja kääri sokerisen leivinpaperin avulla rullalle jäähtymään.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Lisää joukkoon pienennetyt Pätkikset ja lisää myös joukkoon silputtu minttu. Avaa käärretorttu ja täytä minttutäytteellä, rullaa takaisin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti