lauantai 18. toukokuuta 2013

Herkkusienipasta

Pehmeän makuinen herkkusienipasta, maistui isommille ja todella hyvin myös pikku testaajalle. Pikku testaajalle taitaa kyl maistuu kaikki, varsinkin pastat ovat suurta herkkua.


Herkkusienipasta

5 dl pastaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
1 rs herkkusieniä viipaloituna
1 kpl kevätsipulia hienonnettuna
2 tl kuivattua rakuuna tai 2 rkl tuoretta rakuunaa silputtuna
1-2 dl kuohukermaa
1½ dl parmesanraastetta
2 rkl ruohosipulisilppua
suolaa
mustapippuria


 Aloita keittämällä pasta runsaassa suolavedessä. Kuullota kevätsipulit voi-öljyseoksessa. Lisää joukkoon herkkusienet ja rakuuna. Anna paistua. Tee sillä aikaa toisessa kulhossa kerma, parmesan, ruohosipuli, suola ja mustapippuri seos. Kaada seos juuri ennen kuin lisäät valutetun pastan mukaan. Sekoita ja anna maustua muutaman minuutin. Tarjoile parmesanin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti