torstai 25. huhtikuuta 2013

Tulikeppipasta



Tulikeppipasta

5 dl pastaa
1 pkt Tapolan tulikeppejä pätkittynä
 1 rkl kuivattua oreganoa
1 rkl kuivattua basillikaa
½ tl valkosipulijauhe
oliiviöljyä
mustapippuria

Pesto:

1 pnt basillikaa
½ dl pinjansiemeniä
½ dl parmesanraastetta
2 kpl valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria


Parmesanraastetta tarjoiluun


Aloita keittämällä pasta runsaassa suolavedessä. Valmista pesto eli sauvasekoittimella hienonna ja survase tasahkoksi massaksi kaikki pestoaineet, lisää tarvittaessa lopuksi vielä oliiviöljyä. Paistele makkarapalat oliiviöljyssä. Lisää joukkoon kuivattu oregano, kuivattu basillika ja valkosipulijauhe, sekoita ja anna maustua. Lisää lopuksi mustapippuria. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja pestomassa. Tarjoile vasta raastetun parmesanraasteen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti