sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ystävien luona yhteiskokkailua

 Tässä miesten kattaustyyliä.... yksi kertislautanen, ASTIOIDEN kaverina ;) No mutta kukin tyylillään ja hyvältä se ruoka maistui enivei. Tässä Arlan Grillijuustoa, kuva kohdistunut vähän vinksalleen mutta voin sanoa että oli hyvää juustoa. Isäntä paistoi sen paistarilla.


 Pavut valkosipulin ja sitruunan kanssa. Positiivinen ylläri ja pitää tehä uudestaan ehdottomasti.


 Kukat pöydällä tekevät musta kodista kodin ns. se loppusilaus!


Avocado-pekonisalaatti ja tätäkin pitää tehä uudestaan. Sopii hyvin grillipihvien kanssa tai ihan sellaisenaan.


Isäntä grillaili meijän tämän vuoden ekat grillipihvit ja hyviltähän nuo maistui.


Pavut valkosipulin ja sitruunan kanssa

vihreitä papuja
1 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna
½-1 kpl sitruunan mehu
oliiviöljyä
voita
suolaa
mustapippuria


Siisti pavut. Keitä 10 minuuttia papuja suolavedessä. Valuta vesi ja kaada pavut jääkylmään veteen. Sitten pavut voi siirtää uunivuokaan ja ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Lorauta vähän oliiviöljyä ja nokareet voita. Hienonna valkosipuli ja ripottele päälle. Purista lopuksi sitruunanmehu. Sekoita vähän ja laita uuniin 225 asteeseen 10 minuutiksi.



Avocado-pekonisalaatti

2 kpl avocadoa kuutioituna
½ kpl kurkkua kuutioituna
2-3 kpl tomaattia kuutioituna
1-2 kpl limen mehua
1 pnt korianteria silputtuna
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
pekonia kuutioituna


Pilko kaikki pienemmäksi ja sekoita kaikki aineet keskenään. Paista pannulla kuutioidut pekoninpalat ja lisää lopuksi ne salaatin joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti