Tomaattikeitto torteliinien kanssa
1 kpl pieni sipuli hienonnettuna
2 kpl valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 tl kuivattua basillikaa
1 pnt tuoretta basillikaa hienonnettuna
1 prk chili-tomaattimurskaa
1 prk valkosipuli-tomaattimurskaa
1-2 rkl tomaattipyrettä
1 kpl kasvisliemikuutioo
1½ dl vettä
4 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja hienonettuna
2 dl kuohukermaa
1 pkt valmiita juustotorteliineja (tuorepastaa)
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
parmesanjuustoa raastettuna tarjoiluun
Laita kattilaan loraus oliiviöljyä ja kuullota siinä sipulit. Lisää hetken päästä mustapippuria ja kuivattua basillikaa. Kaada tomaattimurskat, silputtu basillika, tomaattipyre, kasvisliemikuutiot, vesi, aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita. Keitä keittoa vähän kasaan noin 20 minuuttia. Lisää kerma, sekoita ja anna vielä pari minuuttia maustua. Soseuta sauvasekoittimella keitto tasaiseksi. Lisää torteliinit ja anna niiden kypsyä n. 5 minuuttia. Tarjoile keitto tuoreen parmesanraasteen kanssa.
Toi parmesan onkin meijän Herra F:n herkkua tällä hetkellä. Hänestä on suorastaan ihanaa kun juustoa raastaa suoraan ruuan päälle :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti