tiistai 28. heinäkuuta 2015

Kookosmansikkahilloa

Ruokapankki kilpailee jälleen eli nyt aiheena oli tuunaa mansikkahillo. Hillon ns. perusohje oli kaikille sama, mutta hillo maustetaan omin ideoin. Mä mietin ja pohdin.... Sitten välähti etten ollut koskaan nähnyt tai syönyt kookosmansikkahilloa. Vähän aikaa ihmettelin, miten sen sitten toteuttaisin ja musta hillosta kyllä tuli hyvää. Sitä on nyt testattu lettujen ja jäätelön kanssa. Tämä hillo sopii erityisen hyvin kookosöljyssä paistettujen lettujen kanssa, nam miten herkullista!

Tämä kilpailu on siitä mainio että jokaisella hillontekijällä on mahdollisuus osallistua kilpailuun eli ei muuta kuin tuunaa hillo ja osallistu sivuilla Ruoka.fi

Kilpailun järjestää Ruoka.fi ja Dansukker.Kookosmansikkahillo

500 g mansikoita
250 g Dansukkerin Hillosokeria
1-1½ dl kookosvettä
1 dl kookoshiutaleita

Perkaa mansikat ja laita kattilaan. Kaada päälle kaikki loput aineet ja sekoita. Anna kiehahtaa noin 10 minuuttia ja sekoita välillä. Maista. Surauta sauvasekoittimella noin 3 kertaa nopeasti, jotta osa mansikoista hajoo, mutta niin että jäljelle jää silti kokonaisia mansikan möllyköitä. Kaada kuiviin kuumennettuihin puhtaisiin purkkeihin ja anna jäähtyä ilman kantta. Laita kansi kiinni ja säilytä jääkaapissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti