perjantai 3. heinäkuuta 2015

Mojito


Jai jai jai.... Mojiton suosio on ja pysyy. Tuossa taanoin teimme mojitoja, kyllä muutaman liian paljon... Mutta ei puhuta siitä sen enempiä ;) Se että saa mojitoon hyvän makujentasapainon, niin sitä pitää kunkin hakee ihan itse. Meistä siihen meni paljon sokeria ja paljon minttua sekä limeä.


Mojito per annos

mintunlehtiä
2-4 tl ruokosokeria
1 kpl limeä
4 cl vaaleaa rommia
6 cl soodavettä
jäämurskaa

Eli laita lasin pohjalle limelohkoja ja ruokosokeria. Möyhennä niitä vaikka puuharukan päällä, morttelin sauvalla.... Hiero mintun lehtiä käsien välissä hellästi ja pudota ne lasiin. Siksi kädessä ettei herkät lehdet muutu ihan ruskeiksi, mutta silti irrottavat mintun makua. Kaada rommia ja sekoita. Lisää lasi täyteen jäämurskaa sekä lisää soodavettä. Maista, juo, nauti ja ihastu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti