maanantai 13. heinäkuuta 2015

Itsepoimintaa Kaali-Kallen tilalla, Hyvinkäällä!Serkkuni ja setäni itse Kaali-Kallen sanoin toivotan kaikki tervetulleiksi kesän toiseen itsepoimintaan Kaali-Kallen tilalle Rantakulmaan, Hyvinkäälle!

Tarjoamme itsepoimittavaksi maistuvaa hernettä sekä erilaisia kaalilajikkeita. Poimiessasi vihanneksesi itse varmistat, että ne ovat tuoreita sekä tiedät tarkalleen mistä ne ovat peräisin! Lisäksi kaikkia tilamme tuotteita voi ostaa myös valmiiksi kerättynä, jos puhti loppuu kesken. Kuitenkin omalla hiellä ja vaivannäöllä säästät selvää rahaa, sillä itsepoimituista tuotteista veloitamme vähemmän.

Milloin:

Torstaina 30.7 klo 18:00-20:00

Missä:

Rantakulmantie 230, Hyvinkää. Lisäopasteita löytyy paikan päällä.
-Hyvinkäältä päin tultaessa tien oikealla puolelle pellolle pystytetään myyntipöytä, jossa allekirjoittanut on Teitä vastassa ohjeistamassa. Autot voi parkkeerata siististi tien reunaan.

Mitä mukaan:

-Pellolle ja säähän sopiva varustus.
-Vihannesveitsi + kori/ämpäri/muovipussi (varaamme paikalle muutamia veitsiä sekä koreja, mutta omat eivät ole pahitteeksi).
-Käteistä, sillä kortti ei ikävä kyllä kelpaa maksuvälineeksiPS. Ja ne ketkä eivät pääse paikalle, niin kannattaa tiedustella maukkaita Kaali-Kallen kaaleja omasta kaupasta tai marketista! 

PSS. Muutan tähän aina uusia aikoja kun tiedän koska on itsepoimintaa tarjolla.... 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti