perjantai 10. heinäkuuta 2015

Chorizopasteijat, maistuu....


Herkulliset chorizopasteijat valmistuu kädenkäänteessä jos tehdään valmistaikinalla toi kuori. Nytpä meikkis sitten teki näin, enkä lähtenyt valmistamaan aasta ööhön. Ei muuta kuin kaffet pörisemään ja pasteijoita napostelemaan.



Chorizopasteijat

1 pkt lehtitaikinalevyjä
½ pkt chorizo -makkaratankoa pätkittynä
½ pkt vihreitä papuja pätkittynä
1 kpl sipulia hienonnettuna
2 kpl valkosipulia hienonnettuna
oliiviöjyä
nokare voita 
Meiran suolatonta tomaattista pasta- ja yleismaustetta
ripaus suolaa

Lisäksi: kananmuna voiteluun


Sulata taikinalevyt ohjeen mukaan. Kuullota hienonnetut sipulit ja pavut oliiviöljy-voiseoksessa. Lisää pienennetyt chorizomakkarapalaset. Mausta pasta- ja yleismausteella sekä suolalla. Kuullota noin 5-10 minuuttia. Sekoita ja maista. 

Leikkaa levyistä neliön mallisia palasia ja lusikoi täytettä keskelle. Purista vastakkaiset kulmat yhteen ja siitä napsuttele ns. piirakan harja kiinni. Töki muutaman kerran haarukalla. Voitele kananmunalla. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia tai kunnes pinta paahtuu kullan väriseksi ja taikina ei ole raakaa.






PS. Ruokapankin kesäkaverina toimii Meira

PSS. Tiesitkö että Meiran mausteseoksia saa suolattomana? Minä en nääs tiennyt ennen tätä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti