perjantai 24. heinäkuuta 2015

Vihannesveitset testissä

Ruokapankki sai testattavakseen Veitset.fi vihannesveitsiä. Ja tällä kertaa kokeiluun tuli Wüsthofin, Mac:in ja Globalin veitsiä. Vihannesveitset ovat kooltaan pienempiä kuin esimerkiksi kokkiveitset, joten ovat monessa tilanteessa näppäriä keittiön pikkuapulaisia.

Tällä kertaa jopa meidän raati oli täysin samaa mieltä ykkössijasta ja siitä siis lisää kuvien kera alla.

 Tervetuloa!

Suomen suurimpaan keittiöveitsikauppaan
Ota yhteyttä mikäli tarvitset apua valinnassasi
tai et löydä etsimääsi

www.veitset.fi / 040 565 1155 /  info@veitset.fi
Japanilaisen Glubalin, Global GS-5 vihannesnakiri voitti meidän kaikkien testaajien sydämet 10-0. Tässä on vihannesveitsi minkä minä haluan, tosi kätevän tuntuinen ja hemmetin hyvä käteen. Sopi niin naisten kuin miesten käytettäväksi. Veitsi on 14 cm pitkä ja tosiaan todellinen keittiöapulainen niin ammattilaisen kuin kotikokin keittiöön. Iso plussa ja suositus!!!!


Japanilaisen Macin vihannesveitsi on 12,5 cm pitkä ja sopii parhaiten pienehköön käteen. Veitsi on todella siro ja pyöreä kärinen kuten aikaisemmassa postauksessa mainittu Macin kokkiveitsi, mutta ei siltikään ollut meidän makuun. Ne ketkä ovat tottuneet veitsen vähän erilaiseen pystymäiseen asentoon niin luulen että tykkäävät.
Wüsthof on saksalainen yritys ja heiltä tuleekin paljon laadukkaita veitsiä niin ammatti- kuin kotikokeille. Wüsthof Classic Ikon Cremé vihannesveitsi sopii juurikin vihannesten käsittelyyn. Meidän raatilaisten käsissä tämä joutui ikävä kyllä kolmoseksi niin naisten kuin miesten mielestä. Omasta mielestäni veitsi oli hieman kömpelö, mutta kuten sanottu toisen mielestä tämä voi olla juurikin se parhain. Niin monta kuin käyttäjää, niin monta mielipidettä ja fiilistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti